Hapro Onyx Zonnehemel - 14/1 Lamps

Hapro Onyx Zonnehemel - 14/1 Lamps

Hapro Jade Zonnehemel - 12T Lamps

Hapro Jade Zonnehemel - 12T Lamps

Hapro Onyx Zonnehemel - 14/5 Lamps

€ 2.499,00

Evenals de Jade is ook de Onyx verkrijgbaar met een t statief. Het hoogwaardige, gasveermechanisme en de stalen voet, maken deze versie zeer geschikt voor iedereen die de voorkeur geeft aan zijn of haar eigen comfortabele bed. De Onyx T is bovendien favoriet bij mensen met beperkte ruimte die op zoek zijn naar een ruimtebesparende oplossing voor luxueus zonnen.

Voel u sterk… Plezier in het leven en ontspannen genieten gaan vaak samen met bijzondere ervaringen. Ontspannen momenten in een inspirerende omgeving van schoonheid en kwaliteit. Wanneer u kiest voor de Hapro Onyx, laat u zien een ware kenner te zijn.

 • Gebaseerd op de vorm van de Hapro Jade, biedt de onyx een keur aan speciale features om het zonnen meer intensief, maar tegelijkertijd meer ontspannen te maken.

 • De zonnebank heeft een lichaamsventilator en het digitale display is ergonomisch en makkelijk bedienbaar. Een tijdindicator laat u met een subtiel geluid weten dat de zonnesessie over een paar seconden is afgelopen.

 • Op de ingebouwde timer kunt u ieder gewenst moment inlezen hoeveel branduren uw toestel er op heeft zitten en wanneer onderhoud gewenst is.

 • De vorm van de zonnehemel creëert de beste bruiningsomgeving. Standaard heeft de Onyx hemel extra lange 1.9 M lampen, vijf speciale lampen voor het gezicht en een geïntegreerde strip reflector systeem. Een andere mogelijkheid is een speciale hogedruklamp voor het gezicht dat een extra bruiningsaccent geeft en op ieder gewenst moment kan worden in en uitgeschakeld.

 • De Hapro Onyx 14/5T is een zeer luxe en prachtige zonnehemel. De extra lange lampen van 1,90 mtr. zorgen voor een perfecte bruining. De sterk gebogen hemel, biedt u als zonaanbidder een mooi egaal bruine teint. De heerlijke warme zonnestralen bereiken dankzij het ergonomische design optimaal de zijkanten van uw lichaam! Inclusief een gezichtsbruiner van 5 lampjes. Deze zijn apart te regelen doormiddel van een schakelknop

 • Standaard geleverd met Bodycooler!

 • Ruimtebesparend: Dankzij het dubbelscharnierend statief kan de zonnehemel in een ruimtebesparende positie worden gezet. (bijvoorbeeld gedraaid naar de muur)

 • Strip-reflector systeem:Zorgt voor een optimale efficiency van lichtopbrengst

 • Het slimme klikstripsysteem zorgt ervoor dat u met de meegeleverde acrylwipper eenvoudig de acrylplaat uit z’n behuizing kunt verwijderen. Zodoende kunt u de acrylplaat en lampen eenvoudig reinigen

 • Acrylplaat: De beschermende acrylplaat zorgt ervoor dat uw lichaam niet in direct contact kan komen met de lampen.

 • Digitale timer:Het digitale display is ergonomisch en makkelijk bedienbaar.

 • Safety-timer: Extra veiligheidtimer die ervoor zorgt dat het apparaat zich automatisch uitschakeld na 30 minuten.

 • Urenteller: de uren teller is zeer handig met betrekking tot de levensduur van de lampen en natuurlijk om te kijken hoeveel uren het apparaat is gebruikt. Verzorgen een gecombineerde koeling voor zowel de lampen als het lichaam Zorgt voor een verkoelende bries tijdens de bruiningssessies.
GRATIS BEZORGING EN MONTAGE AAN HUIS! + 2 JAAR GARANTIE
Meer informatie
aantal lampen 14
Reflector plaat Ja
Body Cooler Ja
Gezichtsbruiner Ja
Safety-timer Ja
Mechanische timer Ja
Acrylplaat Ja
Urenteller Ja
Click-strip systeem Ja
Tijdschakelaar Ja
Beschermbrilletjes Ja
Garantie 2 jaar
Afmeting 225 X 110 X 140CM
Merk Hapro
Lampen 10 X 100W, 5 X 25W
Vermogen 1,81 Kw
Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via