Pro Clubline Multi Squat Rack Machine SMR1000

Pro Clubline Multi Squat Rack Machine SMR1000

Power Tower - Best Fitness BFVK10

Power Tower - Best Fitness BFVK10

Body-Solid GCA2 Chin-Up Attachment

€ 59,00

Er is geen betere manier om je totale lichaam in vorm te brengen dan met de Body-Solid Cable Crossover met gewichtstapels. Het betrouwbare ontwerp stelt je in staat om werkelijk elke spiergroep van je lichaam te kunnen trainen. De stevige constructie met het extra brede en hoge basisframe voorziet je van een eenvoudige toegang tot het toestel met een eindeloos aantal verschillende oefeningen via de hoge of lage pulley. Het frame is 5 cm x 5 cm dik en dus enorm duurzaam en uiterst stabiel.

Het aantal opties binnen je training wordt oneindig zodra je investeert in een van de meest veelzijdige en functionele cable crossovers op de markt. Het professionele systeem waarmee de weerstand van de Body-Solid GCCO150 cable crossover wordt overgedragen maakt gebruikt van de gepatenteerde Body-Solid katrollen met kogellagering. De pulleys zijn 180° draaibaar op een soepele manier. Deze cable crossover wordt geleverd inclusief twee gewichtstapels van 75 kg. elk. Deze gewichtstapels zijn ook nog eens voorzien van twee extra mogelijkheden om halterschijven te plaatsen per kant. Hierdoor kun je nog eens 90 kg. extra gewicht per kant plaatsen. Deze mogelijkheden zijn standaard geschikt voor 30 mm halterschijven. Als je gebruik wilt maken van 50 mm halterschijven kun je de OAS14 adapter sleeves gebruiken (twee per kant).

De GCCO150 cable crossover is voorzien van twee pulleys met tien verschillende hoogtes voor een eindeloos aantal mogelijke kabeloefeningen. Dit toestel is gebouwd voor een levenslang gebruik en dus ook voorzien van levenslange garantie. Deze cable crossover met gewichtstapels is een dynamische toevoeging aan elke fitnessruimte en is standaard voorzien van 2 hendels en 1 enkelstrap.

Voordelen:

  • 2x 75 kg. gewichtstapel (stapjes van 5 kg.)
  • Inclusief 2x hendels en 1x enkelstrap
  • Verwissel eenvoudig gewichten
  • Oneindig aantal oefeningen mogelijk
  • 2 pulleys met 10 verschillende hoogtes
  • Alle draaipunten zijn kogelgelagerd
  • Geschikt voor thuis- en professioneel gebruik
  • Afmetingen opgebouwd: 212 cm H x 100 cm L x 357cm B
  • Binnenmaat: 250 cm

Heeft u nog vragen of online support nodig? Bel of mail ons en vraag naar onze fitness specialist. Wij helpen u graag.

Meer informatie
EAN 638448000000
Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via