Gratis verzending vanaf €25,-

Carma streeft naar een snelle levering!

2.400 m² showroom

Onze winkel in veghel bezoeken

Eigen servicedienst

Onderhoud nodig? Neem contact op!

Meer dan 30 jaar een begrip

Wij hebben alle kennis in huis!

Gezichtsbruiners

Bent u op zoek naar een gezichtsbruiner? Zoekt u lampen voor uw gezichtsbruiner? Bij Carma Veghel bent u op het juiste adres! Wij hebben een ruim assortiment van van wellness producten. Met een gezichtsbruiner kunt u het hele jaar door genieten van een mooi bruin kleurtje op uw gezicht. Een gezichtsbruiner is compact en dus erg fijn voor elk moment. Zet hem op de gewenste plek waar het op dat moment uitkomt en u hoeft alleen maar te genieten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij staan u graag te woord helpen u graag bij het vinden van het juiste product.

... Lees meer

Wist u dat...?

Wanneer u denkt aan de zon in huis halen, denkt u niet meteen aan een gezichtsbruiner. Met een gezichtsbruiner haalt u zeker de zon in huis. Een gezichtsbruiner is een compact en makkelijk apparaat dat uw gezicht (nek/schouder) het hele jaar door een mooi bruin tintje geeft. U hoeft met de gezichtsbruiner niet op reis naar de zon of geheel onder de zonnebank. Doordat de gezichtsbruiner zeer compact is kunt u deze makkelijk neerzetten waar het u het beste uitkomt. Wist u dat u met een gezichtsbruiner veel vitamine D aanmaakt. De UV-B straling motiveert de aanmaak en zo zorgt u ervoor dat u ook in de wintermaanden extra bent voorzien van vitamine D. Vitamine D is goed voor uw gezondheid en zorgt voor een extra geluksgevoel. Ook beschermt u zichzelf tegen snel verbranden, hoe vaker u gebruikt maakt van een gezichtsbruiner (zonnebank), des te beter bouwt u een beschermlaag op tegen verbranden van natuurlijk zonlicht. (Let op: volg wel de adviezen op van de maximale sessies per dag/per week.)

Carma veghel: Dé specialist in wellness

Bent u geïnteresseerd in een gezichtsbruiner? Wilt u meer informatie over een van onze producten of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u dan ook graag van A tot Z wat u moet weten over onze producten.

Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via