Gratis verzending vanaf €25,-

Carma streeft naar een snelle levering!

2.400 m² showroom

Onze winkel in veghel bezoeken

Eigen servicedienst

Onderhoud nodig? Neem contact op!

Meer dan 30 jaar een begrip

Wij hebben alle kennis in huis!

Ergo trainers

Overweegt u om een fitnessapparaat te kopen, maar u weet nog niet zo goed welke opties het beste bij u passen? Dan bent u bij Carma Veghel op het juiste adres! Een van de apparaten waar u thuis op kunt trainen is de ergotrainer. Een ergotrainer heeft vele verschillende voordelen. Heeft u advies nodig over de juiste ergotrainer? Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Carma Veghel helpt u graag!

... Lees meer

Een ergotrainer geeft vele mogelijkheden

Een ergotrainer geeft u veel mogelijkheden voor uw gezondheid, binnen sporten en tegelijkertijd ontspannen in uw eigen omgeving. Zo is er een ergotrainer waar u op kunt roeien, fietsen of lopen/rennen. Wie wilt dat nou niet? Graag sommen wij voor u de voordelen op:

 1. Hart- en longconditie verbeteren
  • Op de ergotrainer werkt u aan uw hart- en longconditie en de bloedsomloop. Zo houdt u uw conditie goed in orde en het is zeer goed voor de gezondheid.
 2. Het trainen van je hele lichaam
  • Een groot voordeel van een ergotrainer in vergelijking met andere trainingsapparaten, is dat je met een ergotrainer je hele lichaam traint. Je traint namelijk je rugspieren, schouder- en armspieren, buikspieren en je bil- en beenspieren.
 3. Afvallen
  • Kracht- en cardiotraining is belangrijk wanneer u wilt beginnen met afvallen. Met de ergotrainer train je meerdere spiergroepen tegelijk. De ergotrainer is een cardio apparaat. Zo maakt u makkelijk gebruik van meerdere trainingsprogramma's en kunt u ook makkelijk doelen voor uzelf stellen. Door deze combinatie op een ergotrainer geeft het een makkelijke mogelijkheid om af te vallen.
 4. Trainen zonder de gewrichten veel te belasten
  • In tegenstelling tot hardlopen, zorgt een ergotrainer ervoor dat u uw gewrichten niet tot nauwelijks belast. Bij de ergotrainer beweegt uw lichaam mee met het apparaat. U vangt zo geen klappen of schokken op. Dit zorgt er ook voor dat u een mindere kans heeft op blessures.

Carma veghel: Dé specialist in wellness

Bent u geïnteresseerd in een Ergo trainer? Wilt u meer informatie over een van onze producten of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u dan ook graag van A tot Z wat u moet weten over onze producten.

Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via