Gratis verzending vanaf €25,-

Carma streeft naar een snelle levering!

2.400 m² showroom

Onze winkel in veghel bezoeken

Eigen servicedienst

Onderhoud nodig? Neem contact op!

Meer dan 30 jaar een begrip

Wij hebben alle kennis in huis!

Bouwblokken Zwembad

Bouw uw eigen zwembad!!

Sinds 1985 wordt het systeem bouwblokken gebruikt om betonconstructies te bouwen. Deze manier van bouwen is erg betrouwbaar en tegelijkertijd ook erg snel. De polystyreen blokken beschikken over een vlak oppervlak, ideaal om een liner tegenaan te leggen. Aan de andere zijde zijn de blokken ruw afgewerkt en voorzien om een cementlaagje te ontvangen. Dit resulteert in een goede isolatievoorwaarde aan binnen en buiten zijde.

Wilt u zelf bouwen dat kunnen wij u de nodige technische ondersteuning geven. Heeft u geen tijd om het zwembad zelf te bouwen dan bouwen wij graag het zwembad voor u. Een zwembad bouwen in de tuin met het “blokken” bouwsysteem is helemaal niet zo bouwkundig als het klinkt het is namelijk vrij eenvoudig.

Deze zwembaden worden gemaakt van polystyreen bouwblokken. Het voordeel hiervan is dat u het zwembad in elke gewenste vorm kunt bouwen en dus helemaal kunt afstemmen op uw tuin. Inlooptrappen, staan-randen, rondingen en de vorm van het bad Niets is te gek. Het systeem is erg sterk, daar kan geen polyester zwembad tegen op.

Waarom een Carma bouwkundig zwembad?

Het bouwen met bouwblokken is een van de meest gebruikte technieken om zwembaden te bouwen. Bij het bouwen van een bouwkundig zwembad is elke vorm en afmeting mogelijk. Uw creativiteit is de grens.

  • Snelle bouwwijze
  • Zeer goede isolatie
  • Zeer stevig zwembad
  • Verkrijgbaar in elke vorm en afmeting
  • Inlooptrap eenvoudig te realiseren
  • Eenvoudig te bouwen
  • Licht te hanteren voor de bouwers
  • Betere isolatiewaarde van het zwembad
  • Snelle bouwtijd

Hoe bouwt men deze zwembaden?

Het bouwen van een zwembad begint bij het graven van een gat. Dit gat wordt 10-20cm dieper uitgegraven dan het zwembad wordt. Na het graven van het gat wordt er een betonnen vloer aangelegd worden. Deze vloer is erg belangrijk en het belang van deze vloer wordt vaak onderschat. Een mooie vlakke vloer is het begin van een mooi zwembad. Op deze vloer worden de polystyreen bouwblokken geplaatst waarna ze worden verankerd aan de vloer. De inbouwdelen, zoals skimmer en inspuiters, worden in de blokken bevestigd.

Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via