Gratis verzending vanaf €25,-

Carma streeft naar een snelle levering!

2.400 m² showroom

Onze winkel in veghel bezoeken

Eigen servicedienst

Onderhoud nodig? Neem contact op!

Meer dan 30 jaar een begrip

Wij hebben alle kennis in huis!

Krachtstations

Bent u opzoek naar een krachtstation om thuis te trainen? Bij Crama Veghel bent u op het juiste adres! Wij bieden u een ruim assortiment van verschillende krachtstations. Zo vindt u bij ons kleine krachtstations maar ook krachtstations die voldoen aan een gehele thuisgym. Door onze jarenlange ervaringen bent u gegarandeerd van topkwaliteit producten en de beste service! Bent u geïnteresseerd in een van onze krachtstations? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Een eigen homegym? Ga voor een krachtstation!

Een krachtstation heeft vele voordelen. Wanneer u uw beenspieren en de billen wilt trainen, is deze zeker aan te raden. Maar niet alleen voor de benen en billen is een krachtstation goed, er zitten nog meer voordelen aan. Wanneer u traint met een krachtstation heeft u veel verschillende manieren om te trainen. Uw hartslag wordt tijdens het trainen lager en dit helpt bij het afvallen. Niks is makkelijker dan thuis trainen. U kunt op elk moment van de dag trainen en u hoeft geen rekening te houden met de weersomstandigheden. Regen, storm, felle zon of sneeuw?

Met een krachtstation thuis heeft u nergens last van. En wat dacht u van de maandelijkse abonnementskosten van een sportschool? Met een krachtstation thuis bent af van de maandelijkse kosten. Het is heerlijk om uzelf even af te kunnen sluiten en uw hoofd even helemaal leeg te maken tijdens het sporten. Zet een lekker muziekje op en neem een lekker momentje voor uzelf. Wanneer u regelmatig sport heeft dit zowel fysieke als mentale voordelen. Zo kan het sporten op de krachtstation bijvoorbeeld ook leiden tot minder stress en meer zelfvertrouwen.

Carma veghel: Dé specialist in wellness

Bent u geïnteresseerd in een krachtstation? Wilt u meer informatie over een van onze producten of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u dan ook graag van A tot Z wat u moet weten over onze producten.

 1. Tunturi Push Up Bar PVC, Black
  € 11,95
 2. Toorx Single Rope Cable Attachment
  € 15,00
 3. Body-Solid Pro Grip Single Handle
  € 15,00
 4. Body-Solid Rol 25 cm dia 10,5 cm
  € 16,50
 5. Bodytrading Pro Hooks GR100
  € 19,00
 6. Tunturi Push Up Bars, Black
  € 19,95
  Niet op voorraad
 7. Bowflex Hendels - Paar
  € 20,00
 8. T-grip pop up pin
  € 20,00
 9. Tunturi Revolving Straightbar 51cm
  € 23,95
 10. Tunturi Triceps Bar Rubber
  € 24,95
 11. Tunturi Horse Shoe Cable Handle
  € 24,95
 12. Finnlo TRICEPS ROPE
  € 24,99
 13. Toorx Triceps Rope
  € 25,00
 14. Body-Solid Push Up Bars
  € 25,00
 15. Tunturi Triceps Pressdown Bar
  € 25,95
 16. Tunturi Revolving Cable Handle
  € 25,95
Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via