Over ons

Wie zijn wij

Carma World of Wellness bestaat al meer dan 30 jaar. Op onze webshop: carmaveghel.nl vindt u een compleet assortiment van spabaden, zwembaden, fitness, zonnebanken, sauna’s, infraroodcabines, etc. Carmaveghel.nl is uw adres op het gebied van gezondheid en ontspanning. U kunt onze producten makkelijk online bestellen en thuis laten bezorgen. Uiteraard kunt u de producten ook zelf ophalen in Veghel.

Service

​Wij kunnen gekochte apparatuur netjes bij u thuis afleveren en dankzij ter plaatse monteren met onze eigen servicedienst. Het bieden van goede service vinden wij zeer belangrijk.

Missie

​Carma World of Wellness wil haar gasten inspireren, motiveren en professioneel begeleiden, met behulp van een uitgebalanceerd aanbod van fitnessapparatuur, spabaden, zwembaden, sauna’s, infraroodcabines en zonnebanken. Dit doen wij door onze communicatie en service in alle opzichten klantgericht te houden. Met als doel Wellness als levensstijl in het dagelijkse ritme van haar gasten te faciliteren en verankeren en bijdragen aan een beter en prettiger bestaan.

Visie

​In een wereld waarin stress en spanning het dagelijks leven beïnvloed, wil Carma World of Wellness een toonaangevende leverancier zijn van oplossingen op het gebied van wellness, lifestyle en comfort en uitgroeien tot de meest gewaardeerde onderneming in onze bedrijfstak. Wij geloven in de potentie van de wellness- en vrijetijdsmarkt, nu en in de toekomst. Wij blijven investeren in de kracht van verschillende merken. Wij werken doorlopend aan het verbreden en verdiepen van ons product- en dienstenaanbod met als doel onze marktpositie in de wellness- en vrijetijdsmarkt verder te versterken.

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via