ProClubLine Commercial Squat Stand SPR250

ProClubLine Commercial Squat Stand SPR250

ProClub Line Power Rack Strap Safeties KSPRSS

ProClub Line Power Rack Strap Safeties KSPRSS

Bodysolid Full Commercial Power Rack Uitgebreide Basis KSPR1000BACK

€ 2.495,00

De SPR1000BACK Power Rack is 226 cm hoog, wat perfect is voor chin-ups, staande schoulder presses en vele andere oefeningen die op kortere, competitieve powerracks worden beperkt. De 2.5 cm gatenafstand voor de veiligheidsspotterstaven betekent dat u altijd uw oefeningen perfect kunt uitvoeren zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid. Dit power rack bevat een achterste uitbreiding die een perfecte ruimte creëert voor een spotter en wordt geleverd met zes olympische gewichthoorns voor het opbergen van platen.

Het 3" x 3" 11" stalen mainframe geeft dit rek een gewichtscapaciteit van 450 kg, wat betekent dat het zelfs de zwaarste trainingen kan doorstaan.

De uitbreiding creëert ook een perfecte plek voor de optionele SR-UL (Ulink) en de SPRST (opslagbak) voor kettlebells, medicine balls en andere opbergmogelijkheden.

Voor faciliteiten die op zoek zijn naar uitbreiding van de bruikbare ruimte, zal de Body-Solid SPRACB Power Rack Connecting bar twee of meer SPR1000 Commercial Power Racks of een van de SPR1000 en SPR500 Half Rack aan elkaar bevestigen voor onbeperkte uitbreidings- en rig-bouwmogelijkheden.

Bovendien kunnen met de optionele SPRMB-monkey bar twee of meer SPR1000 Power Racks aan elkaar worden geschroefd, terwijl er ook ruimte is voor pull-ups, chin-ups, leg raises en nog veel meer.

Met een veelvoud aan opties en bevestigingen, samen met de mogelijkheid om uit te breiden en aan te passen, is de SPR1000 Commercial Extended Power Rack de perfecte mix van kwaliteit, functie, veelzijdigheid en waarde voor elke maat pasvorm/workoutfaciliteit.

Technische specificaties:

  • 3" x 3" 11 Gauge Steel Mainframe
  • 2.5 cm gatafstand voor veiligheidsspotterstaven
  • Inclusief uitbreiding voor spotterstoegang en zes olympische gewichtshoorns
  • Optioneel monkey bar expansiebouten 2 rekken samen
  • Inclusief twee J-Cup Liftoffs (SPRLC) en Premium Safety Spotter Bars (SPRSF)
  • Geïntegreerde chinning Bar
  • Gewichtscapaciteit: 450kg
  • Afmetingen: 226 cm H x 206 cm B x 234 cm L
  • Body-Solid In-Home Levenslange garantie
  • Body-Solid volledige commerciële garantie

Heeft u nog vragen of online support nodig? Bel of mail ons en vraag naar onze fitness specialist. Wij helpen u graag.

Meer informatie
EAN 638448000000
Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via