Hapro Innergize Sunmobile - HP8580 White

Hapro Innergize Sunmobile - HP8580 White

Hapro Innergize Sunmobile - HP8540

Normale prijs € 2.149,00 Speciale prijs € 1.949,00

GRATIS BEZORGING EN MONTAGE AAN HUIS! + 2 JAAR GARANTIE

Met de Hapro Mobile Sun haalt u de zon in huis! Met dit compacte en gebruiksvriendelijke full-body solarium kunt u op ontspannen wijze genieten van een heerlijke bruiningssessie. De Hapro Mobile Sun bevat 3 x 500 Watt HPA lampen en een parabolische reflector, zodat lichaam en gezicht een mooie egale teint krijgen. De hoogte kan bovendien aangepast worden om een optimale afstand tot het lichaam te creëren. Zo kunt u in uw eigen huis op elk gewenst moment een heerlijk zonnebad nemen.

LAMPEN

De Hapro Mobile Sun bevat 3 x 500 Watt HPA lampen en een parabolische reflector, zodat lichaam en gezicht een mooie egale teint krijgen.

INKLAPBAAR

De Hapro Mobile Sun is uiterst compact en gebruiksvriendelijk. Het apparaat kan op eenvoudige wijze binnen 10 seconden uitgeklapt worden, waarna deze direct klaar is voor gebruik. De voet hoeft niet onder het bed geschoven te worden, waardoor de Hapro Mobile Sun uitstekend geschikt is voor zonnen op boxspring bedden of overal waar onder het ligoppervlak geen ruimte is. Na een sessie kan het full-body solarium net zo makkelijk weer ingeklapt worden en vervolgens opgeborgen worden op iedere gewenste plaats.

TIMER & SESSIEGEHEUGEN

Met de analoge timer stelt u, met een maximum van 45 minuten, de juiste tijd in voor uw wellness-zonnebad. Daarnaast is de Hapro Mobile Sun voorzien van een sessie geheugen voor twee personen, waarmee u het aantal bruiningssessies kunt bijhouden.

GEÏNTEGREERDE ROLWIELEN

Dankzij de geintegreerde rolwielen kan de Mobile Sun flexibel en eenvoudig worden verplaatst. Garantie : 2 jaar

 

Heeft u nog vragen of online support nodig? Bel of mail ons en vraag naar onze zonneapparatuur specialist. Wij helpen u graag.

Meer informatie
aantal lampen 3
Tijdschakelaar Ja
Beschermbrilletjes Ja
Garantie 2 jaar
Afmeting 145 X 110CM
Merk Hapro
Lampen 3 X 500W
Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via